Repair Café

Samen repareren we allerlei spullen

Repair Café

Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om het (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Openingstijden

Het Repair Café is open elke eerste zaterdag van de maand van 9.30-12.30 uur en elke derde woensdag van de maand van 9.30-12.30 uur.


Meedoen?

We zoeken gepassioneerde vrijwilligers die het leuk vinden om hun kennis te delen met buurtgenoten of die willen helpen bij de organisatie van ons Repair Café! Ook zijn we op zoek naar partners om dit project mogelijk te maken.


Volgende Repair Café's
Zaterdag 3 augustus
Woensdag 21 augustus

Wat repareren we?
Klik hier voor een lijst van wat we repareren in het Repair Café.