Training vrijwilligers bewustwordingscentrum

1 min leestijd
Image

Training vrijwilligers bewustwordingscentrum

Vrijdag 23 juni van 9.30 tot 12.30 uur is de basistraining voor vrijwilligers van het bewustwordingscentrum. 
 
Wil je meedoen?
In één van de ruimtes van De Groene Transformator is er een bewustwordingscentrum. De popup-versie van dat onderdeel is dan 3 kwartalen geopend geweest en is sinds januari 2x per week geopend (woensdagochtend van 9-13 uur en vrijdagmiddag van 12-16 uur). Daarnaast hebben we bezoekers en groepen die het verhaal willen horen, graag langskomen en in gesprek gaan.
 
Hoe mooi zou het zijn als we met een groep klaarstaan om dat mogelijk te maken. Die groep willen we een training aanbieden.
 
Wat heb je na de training geleerd?
Na de training kan je het verhaal vertellen over hoe het centrum ontstond, hoe er samengewerkt wordt en kan je de thema’s in het centrum enthousiasmerend introduceren.
 
Daarnaast leer je de tafelgesprekken ondersteunen. Je leert uitnodigen tot dialoog, iets doen als de waardes van De Groene Transformator geschonden worden en het gesprek afronden als de openingstijd voorbij is.

De training wordt (vrijwillig) gegeven door Ilse Meelberghs en Tülay Arslan.
 
De training is gratis. We hopen natuurlijk dat je je daarna wil inzetten als vrijwilliger van ons centrum. Als je mee wil doen of vragen hebt, mail dan naar activiteiten@degroenetransformator.nl. Bellen kan ook 0475-25000.

Deze training wordt ook gegeven op:  15 september en 8 december 2023

Training vrijwilligers bewustwordingscentrum

Datum : 23 juni 2023
Tijd : 09:30 - 12:30
Locatie : De Groene Transformator, Bredeweg 10, Roermond
Aanmelden voor Training vrijwilligers bewustwordingscentrum

Prijs: Gratis

Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image