Doneren

Ja, ik steun De Groene Transformator

Mijn gegevens:

Komt mijn geld goed terecht?
Jouw donatie wordt volledig ingezet voor onze duurzame doelen die we op deze website beschrijven, zoals hieronder beknopt beschreven.

Wij zetten ons in voor duurzame burgerinitiatieven zoals het Repair Café, de kledingruil, Plant de Campagne en Het Roermuntje. In ons fysieke centrum bevindt zich het Inspiratiehuis, een plek vol praktische oplossingen, waardevolle tips en slimme toepassingen om binnen de draagkracht van onze planeet te leven. We bieden ruimte aan voor vergaderingen, samenwerkingen en educatieve activiteiten zoals workshops, lezingen en trainingen. Ook is er De Groene zaal, ideaal voor filmvertoningen, markten of andere evenementen. En tijdens de openingstijden van het Inspiratiehuis staat energieadviseur Jos Hannen voor je klaar.

De Groene Transformator is volledig afhankelijk van giften, subsidies, donaties en bijdragen van bedrijven. Jouw donatie helpt ons om deze waardevolle activiteiten voort te zetten en uit te breiden. Ontdek op de website meer over wat we doen en hoe ook jij een verschil kunt maken.
Ik wil liever mijn donatie zelf overschrijven. Welk rekeningnummer kan ik gebruiken?
Dat kan d.m.v. een overboeking naar IBAN:
NL11 RBRB 0787718890
t.n.v. Stichting RoerOm
o.v.v. "Donatie De Groene Transformator".

Het BIC-nummer van RegioBank is RBRBNL21.

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image