Duurzaamheid en ondernemen/werken

2 min leestijd
Image

Duurzaamheid en ondernemen/werken

Is duurzaamheid voor jou en je bedrijf ook een belangrijk thema, of wil je meer over dit onderwerp weten en in gesprek gaan met collega-ondernemers of andere werkenden?

Je bent van harte uitgenodigd om donderdag 20 oktober deel te nemen aan onze netwerkavond. Centraal staat de vraag: “hoe ziet de toekomstige bedrijfsvoering eruit als duurzaamheid een steeds belangrijkere plek heeft”. Aan de hand van fragmenten uit een podcast gaan we met elkaar in gesprek. 

Wat heeft jouw bedrijf nodig om een volgende stap te zetten? Waar liggen kansen en mogelijke uitdagingen? Hoe ziet de aanpak van collega’s in de regio eruit en wat kunnen we met en van elkaar leren? Maar ook, wat kun jij als werknemer doen binnen je bedrijf? Zie je kansen en hoe kun je het gesprek aangaan op de werkvloer?

Deze avond wordt geleid door Bas van der Zwaan. Bekend van nieuwsverslaggeving van het L1 programma Óngerwaeg en L1 radioprogramma Natuur en Zo. Op zijn LinkedIn profiel schrijft hij: “Mijn kracht is om mensen te 'raken', gesprekken de diepte in laten gaan, buiten de gangbare paden denken en niet ban zijn voor verandering”. 

Wij kijken uiten naar een inspirerende, leerzame avond vol energie en mogelijkheden om te netwerken.

Ben jij er ook bij?

- Datum: donderdag 20 oktober 2022.
- Tijd: 19:30u-21:30u (ontvangst vanaf 19:15u)
- Locatie: De Groene Transformator, terrein de Weerstand, Bredeweg 10, 6042 GG Roermond (oude Philipsterrein)

Meld je aan via activiteiten@degroenetransformator.nl onder vermelding van de bedrijfsnaam. Neem je collega's mee? Dan vermeld gelijk hun naam en emailadres bij de aanmelding. Tot de 20e!

Duurzaamheid en ondernemen/werken

Datum:20 oktober 2022
Tijd:19:15 - 21:30
Locatie:Weerstand, Bredeweg 10, Roermond
Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image