Even voorstellen: Patricia Vaessen

2 min leestijd
Image

Even voorstellen: Patricia Vaessen

Per januari 2023 zijn we weer een nieuwe fase ingegaan. We hebben afscheid genomen van de kwartiermakers waarmee we samen De Groene Transformator in de steigers hebben gezet. Nu gaan Patricia Vaessen en Janneke Postulart door als coördinatoren. Maar wie zijn ze eigenlijk? Graag stellen we vandaag Patricia aan je voor. Ze werkt 8-10 uur per week voor De Groene Transformator. 

Patricia (33 jaar) was een van de deelnemers tijdens de Denktank Roermond Duurzaam in 2020. Ze was destijds actief bij Stichting WijZijnMaasniel als penningmeester, verkocht vintage spullen via haar webshop en hielp haar man in de tweedehands autobanden zaak. Ze heeft toegepaste psychologie gestudeerd, maar is na haar studie gelijk als zelfstandige aan de slag gegaan in de tweedehands handel. Franse markten afstruinen en in Nederland de prachtige spullen doorverkopen. 

Patricia is als een inwoner van Europa opgegroeid. Geboren in Nederland, opgegroeid in Duitsland en Frankrijk, waarna ze als tiener weer terugkeerde naar Nederland. Ze spreekt daardoor met gemak verschillende talen. Ook voor het Limburgs dialect draait ze haar hand niet om. 

In 2022 is ze tijdens de verkiezingen gekozen tot raadslid. Naast haar ambities bij De Groene Transformator zet ze zich ook vol passie in voor de inwoners van Roermond via de raad. Hoe ze het leven het liefst voor zich ziet? Dat iedereen een steentje bijdraagt voor een toekomstbestendige wereld. Naast al deze werkzaamheden is ze ook een hele trotse moeder van 2 kinderen van 1 en 3 jaar. 

We zijn heel blij met Patricia als coördinator. Door haar ondernemerskant weet ze van aanpakken, kan ze goed netwerken en elke klus pakt ze met dezelfde drive op. Of het nu inrichten, schoonmaken of organiseren is. Ze kan snel schakelen en gaat altijd met goede zin aan de slag. Ze woont in Maasniel, dus praktisch om de hoek. Als je een keer langs komt, grote kans dat je Patricia treft. Heb je vragen aan haar, dan kun je haar bereiken via patricia@degroenetransformator.nl.

Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image