Groene Zaal

groenezaal

Ontdek De Groene Zaal - De perfecte locatie voor levendige duurzame evenementen

Wil je een inspirerende en ruime locatie voor jouw duurzame bijeenkomst, workshop of filmvertoning? Dan is de Groene Zaal in het duurzaamheidscentrum De Groene Transformator precies wat je zoekt! Deze veelzijdige ruimte biedt standaard plaats aan 30 tot 80 personen en in overleg zelfs tot maximaal 150 personen en is speciaal ontworpen om levendigheid en enthousiasme rondom duurzaamheid te stimuleren.

De Groene Zaal is meer dan alleen een grotere versie van de Trafo. Het is een unieke en flexibele ruimte waar je samen met anderen kunt werken aan duurzame projecten, ideeën kunt uitwisselen en elkaar kunt inspireren. Of je nu een workshop, lezing, brainstormsessie of netwerkevenement wilt organiseren, De Groene Zaal biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Bovendien is de Groene Zaal uitgerust met audiovisuele technologie, waardoor het de ideale locatie is voor het vertonen van films of documentaires die zich richten op duurzaamheid, milieu en sociale thema's. Organiseer een filmavond om bewustzijn te creëren en gesprekken op gang te brengen over belangrijke kwesties die ons allemaal aangaan.

Als onderdeel van De Groene Transformator profiteer je van de vele faciliteiten en evenementen die ons duurzaamheidscentrum te bieden heeft. Laat je inspireren door de energie en passie van onze community en draag bij aan een groenere, eerlijkere en leefbaardere wereld.

Dus, ben je klaar om jouw duurzame evenement naar een hoger niveau te tillen? Reserveer de Groene Zaal en geef jouw gasten een onvergetelijke ervaring in een inspirerende omgeving. Neem contact op voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en reserveringen.

De Groene Transformator verwelkomt je met open armen in onze bruisende, duurzame ruimtes. Samen maken we een blijvende impact en bouwen we aan een betere toekomst voor ons allemaal!

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image