Impactgesprek: De Verborgen Impact

1 min leestijd
Image

Impactgesprek: De Verborgen Impact

In samenwerking met De Omwentelaars organiseren we op woensdag 12 oktober een impactgesprek over De Verborgen Impact. We hebben als Westerse consument veel meer impact dan we denken. Niet alleen dagelijks binnenshuis of wekelijks aan de pomp, maar juist aan de andere kant van de wereld, bij het maken en vervoeren van de dingen die we dagelijks kopen. Janneke laat je tijdens de presentatie zien hoe het zit, zodat jij vijf keer zo effectief kunt verduurzamen als je dacht! Dit is hét boek dat haar heeft geinspireerd om te gaan leven richting de draagkracht van de aarde.

Na de presentatie heb je de mogelijkheid om je grootste slagkracht in kaart te brengen en gaan we met elkaar in gesprek om ideeën uit te wisselen zodat je de dag erna gelijk aan de slag kan gaan.

Wanneer: woensdagavond 12 oktober 19:30 – 21:30 (inloop vanaf 19:00)
Locatie: Weerstand, Bredeweg 10, Roermond (bij Pop-Up De Groene Transformator)
Kosten: gratis, vrijwillige donatie is welkom 
Aanmelden: stuur een mail naar activiteiten@degroenetransformator.nl met je naam en de activiteit(en) waar je bij aanwezig wil zijn.

Impactgesprek: De Verborgen Impact

Datum:12 oktober 2022
Tijd:19:30 - 21:30
Locatie:Bredeweg 10, Roermond
Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image