Klein geluk uit Roerdalen! Gemeente Roerdalen sluit aan bij De Groene Transformator.

2 min leestijd
Image

Klein geluk uit Roerdalen! Gemeente Roerdalen sluit aan bij De Groene Transformator.

Klein geluk uit Roerdalen laat zien wat de gemeente Roerdalen te bieden heeft. En wat blijkt? Buiten, in de natuur, is er veel klein geluk te vinden. Is dat kleine geluk niet meteen groot geluk? Laten we koesteren wat de natuur ons geeft.

Vanaf het begin is er een sterke band tussen De Groene Transformator en Roerdalen. In de allereerste fase waren er twee kwartiermakers uit Roerdalen betrokken. Janneke, een van de coördinatoren woont in Roerdalen en meer dan de helft van ons bestuur woont er. Een van de eerste bedrijven die de beplanting voor de geveltuin doneerde was Tuincentrum Daniels. 

De Gemeente Roerdalen volgde ook nauwlettend de ontwikkelingen bij De Groene Transformator. Wethouder Jacqueline Westhelle-Aelen bracht een bezoek tijdens onze verbouwing en Janneke had regelmatig contact met Sven en Laurens, die zich inzetten voor een duurzaam Roerdalen. Het duurzaamheidsteam en de energiecoaches van de Gemeente kwamen een bezoek brengen. We voelen de sterke wil om samen te werken en stap voor stap onze geliefde omgeving te verduurzamen.

En dat is precies wat we vanaf nu samen gaan doen! Vanaf 1 juli is ook de Gemeente Roerdalen aangesloten bij De Groene Transformator. Hun steun betekent enorm veel voor ons. Hierdoor kunnen we ons bereik vergroten en ons niet alleen inzetten voor de inwoners van Roermond, maar ook voor de inwoners van Roerdalen. En in deze vakantieperiode willen we alvast graag een (digitale) toost uitbrengen op deze waardevolle samenwerking! De deur stond al open voor de mensen uit Roerdalen, maar nu kunnen we er gezamenlijk het ook meer onder de aandacht brengen.

Ben je nog niet bekend met De Groene Transformator? Kom dan vooral langs tijdens onze openingstijden, onze vrijwillige TransforMaatjes geven je dan graag een rondleiding. 

En ben je benieuwd wat er in Roerdalen zoal gebeurd rondom duurzaamheid? Kijk dan eens op samendoensamenduurzaam.nl

Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image