De Groene Transformator

Image
OVER ONS

Dé plek waar je inspiratie en kennis opdoet

De Groene Transformator is in Roermond dé plek waar je inspiratie en kennis opdoet om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid binnen je eigen leven.

In ons centrum vinden de meest uiteenlopende activiteiten rondom duurzaamheid plaats. Denk hierbij aan thema’s zoals: duurzaam wonen, biodiversiteit, energiebesparing, klimaatadaptatie, voeding en duurzaam vervoer.

Image
DOE MEE

Help mee samen te inspireren.

Dit alles maken we mogelijk in samenwerking met onze partners. Ook het lokale onderwijs wordt hier actief bij betrokken.

Onze belangrijkste doelen:

  • Kennisoverdracht en educatie
  • Bieden van perspectief
  • Netwerken verbreden en verbinden
  • Bewustwording van het belang van duurzaamheid
  • Het realiseren van duurzame ontwikkelingen vanuit het centrum (van klein naar groot, ontstaan vanuit de betrokken partners)

Dit bereiken we door intensieve samenwerking met een breed netwerk van inwoners, scholen, organisaties, bedrijven – en met de gemeente – met zijn allen gemotiveerd om duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen!

Meld je aan als vrijwilliger
Image

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image