Vegan Workshop groot succes

1 min leestijd
Image

Vegan Workshop groot succes

De tweede Vegan Kookworkshop was wederom helemaal uitverkocht. De deelnemers van ons inititiatief “Plant de Campagne” organiseerden deze avond met het thema barbecue. Met ingrediënten die zoveel mogelijk lokaal en biologisch zijn ingekocht hebben de deelnemers een tiental heerlijke gerechten bereid.

We mochten weer gebruik maken van de keuken van de school Wings Niekée/Agora in Roermond. 

Iedereen is enthousiast aan de slag gegaan om de diverse gerechten klaar te maken, welke dat precies zijn verklappen we nog niet ;-). In de video kun je een goed beeld krijgen van de workshop en wellicht al een glimp zien van de smaakvolle verrassingen die aan het einde van de avond op het buffet gepresenteerd zijn. 

Wil je ook kennis maken met plantaardig koken of nieuwe recepten ontdekken? Goed nieuws! De plant-de-campagne groep wil deze workshop in het najaar herhalen. Dus hou de agenda in de gaten of geef alvast je interesse door middels een mail naar info@degroenetransformator.nl.

 

 

Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image