Inspiratiehuis

Inspiratiehuis

Ontdek Het Inspiratiehuis - Een wereld van duurzame oplossingen

Ben je op zoek naar inspiratie om jouw leven of organisatie duurzamer te maken? Kom dan naar Het Inspiratiehuis, gelegen in het hart van het duurzaamheidscentrum De Groene Transformator. Hier ontdek je praktische oplossingen, waardevolle tips en slimme toepassingen voor een leven binnen de draagkracht van de aarde.

Bij Het Inspiratiehuis richten we ons op zowel organisaties als individuen die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun leven en omgeving. Onze ervaren hosts nemen je mee op een inspirerende rondleiding door de ruimte, waar je kennismaakt met vernieuwende oplossingen uit ons uitgebreide netwerk.

Laat je verrassen door de thema-maanden, waarin we dieper ingaan op specifieke onderwerpen en innovaties. Deze thema's bieden je de kans om je kennis en inzichten te verdiepen, en verbinden je met gelijkgestemden die net zo gepassioneerd zijn over het verduurzamen van onze wereld.

Bij het Inspiratiehuis ben je altijd welkom voor een goed gesprek of een luisterend oor. Ons team staat klaar om je te helpen met jouw duurzaamheidsvragen en uitdagingen. En om je bezoek nog informatiever te maken, zijn alle getoonde oplossingen gekoppeld aan uitgebreide extra informatie op onze website, eenvoudig toegankelijk via QR-codes.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek Het Inspiratiehuis vandaag nog en laat je inspireren door de vele duurzame oplossingen die ons netwerk te bieden heeft. Samen zetten we stappen naar een groenere, eerlijkere en leefbaardere wereld voor iedereen.

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, evenementen en thema-maanden. De Groene Transformator verwelkomt je met open armen in de wereld van duurzaamheid!

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image