Trafo

trafo

Ontdek Trafo - Het kloppend hart van samenwerking bij De Groene Transformator

Stap binnen in de Trafo, een unieke ruimte binnen het duurzaamheidscentrum De Groene Transformator, waar samenwerking en kennisdeling centraal staan. Hier komen gedreven individuen en organisaties samen om de wereld groener, eerlijker en leefbaarder te maken.

De Trafo is meer dan zomaar een vergaderruimte; het is een plek waar inspiratie, innovatie en synergie samenkomen. In deze stimulerende omgeving kun je samen met andere gelijkgestemden werken aan duurzame projecten en ideeën uitwisselen, waarbij je gebruik kunt maken van de gedeelde kennis en ervaring van ons netwerk.

Bij de Trafo geloven we in het belang van een inspirerende leeromgeving. Daarom stellen we deze ruimte ook beschikbaar als leerruimte, waar je kunt deelnemen aan workshops, lezingen en trainingen om je kennis en vaardigheden op het gebied van duurzaamheid te vergroten. Hier ontdek je de laatste trends, technologieën en oplossingen die een positieve impact hebben op onze planeet en samenleving.

Laat je inspireren door de dynamische en creatieve sfeer in de Trafo, waar je de kans krijgt om samen te werken met experts en visionairs uit verschillende vakgebieden. Door samen te werken in deze unieke setting, versterken we elkaar en creëren we nieuwe mogelijkheden voor duurzame verandering.

Dus ben je klaar om samen te werken aan een groenere toekomst? Reserveer een plek in De Trafo en maak deel uit van onze bruisende, duurzame community.

De Groene Transformator verwelkomt je graag in onze inspirerende ruimtes, waar je deel uitmaakt van een beweging die werkt aan een betere wereld voor ons allemaal.

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image