Death Café / Doodcafé Roermond

1 min leestijd
Image

Death Café / Doodcafé Roermond

Na een geslaagde eerste Doodcafé in Roermond begin november, organiseren we een tweede avond op 9 januari. Op deze avond gaan we over generaties heen een open groepsgesprek voeren over een weinig besproken onderwerp: de dood. Dit doen we in een veilige, vriendelijke en ontspannen omgeving. 

Het Death Café heeft geen agenda, doel of thema en is niet bedoeld als rouwverwerking- of therapiesessie. Alle meningen en onderwerpen zijn welkom binnen de grenzen van een paar regels die het gesprek veilig en toegankelijk houden voor iedereen.

De avond is opgebouwd uit twee delen. Na een welkomstwoord en introductie, zullen we in de eerste helft gezamenlijk een groepsgesprek aangaan. Na de pauze gaan we in wat kleinere groepen bij elkaar zitten.

Inloop vanaf 19.00u
Aanvang en einde: 19.30u - 22:00u

Aanmelden kan via de website van de omwentelaars, er zijn een beperkt aantal plekken.

Meedoen is gratis en wij zorgen voor vegan cake en wat te drinken.
Voor diegene die financiële ruimte hebben: we zetten een donatiepot neer die ten goede komt voor het gebruik van de locatie.

Deze avond wordt gefaciliteerd door Ludo, Ilse en Carolien.

Het Death Café is onderdeel van een internationale beweging die het gesprek over de dood en sterven in een ontspannen omgeving aanmoedigt. Meer informatie kun je vinden op https://deathcafe.com/

Death Café / Doodcafé Roermond

Datum: 9 januari 2024
Tijd:19:00 - 21:30
Locatie:De Groene Transformator Roermond
Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image