Feestelijke opening van De Groene Transformator: Kom langs!

2 min leestijd
Image

Feestelijke opening van De Groene Transformator: Kom langs!

We heten je graag welkom bij De Groene Transformator! Het inspiratiecentrum waar duurzaamheid en verbinding centraal staan.

Graag nodigen wij je uit voor onze Open Dag op 14 april van 16.30-18.30 uur. Vrijwilligers en partners staan voor je klaar om je meer te vertellen over De Groene Transformator in het inspiratiehuis, de trafo en het netwerkbos.

Kom binnen en ervaar de hoe de oude Philipskantine nu volop bloeit. We hebben dit samen met veel vrijwilligers en partners gecreëerd. We laten zien hoe we richting de draagkracht van de aarde kunnen leven en hoe we door samenwerking en creativiteit een duurzame toekomst kunnen realiseren.

Naast de rondleidingen is het mogelijk om iets lekkers te eten. Van 18.00-19.30 uur staat foodtruck Bak Blik voor de deur. Hier kun je heerlijke bowls met falafel of kebab, bulgursalade, flatbread en humus kopen.

Na het smakelijke intermezzo zijn er twee inspirerende lezingen van Roermondse schrijvers. Jack Cox zal spreken over de vlindereconomie, waarbij hij laat zien hoe we ons economisch systeem kunnen transformeren om duurzaamheid te bevorderen. Erik Kaptein neemt ons mee in de Fotosynthese 2.0, waarbij hij laat zien hoe we door de natuur te leren begrijpen, we ons leven kunnen verrijken. De lezingen vinden plaats van 19.30-21.00 uur. Meer informatie over de lezingen lees je hier >>> (Alle beschikbare plekken zijn inmiddels gereserveerd.)

Laat je inspireren en verbinden tijdens onze Open Dag en de lezingen ontdek wat De Groene Transformator voor jou kan betekenen. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Belangrijk om te weten: we hebben beperkte plekken beschikbaar. Om teleurstelling te voorkomen is aanmelden verplicht en geldt vol=vol. Aanmelden kan hier >>>

Feestelijke opening van De Groene Transformator: Kom langs op onze Open Dag

Datum:14 april 2023
Tijd:16:30 - 21:00
Locatie:De Groene Transformator, Bredeweg 10, Roermond
Dit artikel delen:

Reacties (4)

Image

Jeroen de Block

  • vrijdag 19 juli 2024

Ik kom graag een kijkje nemen

Reageer
Image

Carola van Dick

  • Roermond Toegankelijk || vrijdag 19 juli 2024

Ik kom graag kijken.

Reageer
Image

Marianne Wiltschut

  • vrijdag 19 juli 2024

Ik kom s'middags graag een kijkje nemen.

Reageer
Image

Clercx Tanja

  • CMC Marketing Media || vrijdag 19 juli 2024

Inschrijving opening

Reageer

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image