Fietstocht langs beken in Midden-Limburg

2 min leestijd
Image

Fietstocht langs beken in Midden-Limburg

Gids:                   Erik Nevels en Ruud Snijders
bijdrage:            IVN-leden gratis; niet-leden €3
Aanmelden:       erik.nevels@ivnroermond.nl

Deze fietstocht van ca. 55 km voert langs tal van beken in Midden-Limburg. Het is een dagtocht die start op de Nieuwe Markt in Linne. Vandaar loopt de tocht per fiets zowel aan de oost- als westkant van de Maas, over grotendeels verharde maar ook deels onverharde fietspaden. Onderweg houden we meerdere malen halt om de beek en het landschap ter plekke goed te bekijken en vertellen de gidsen erover. 

Halverwege de tocht bezoeken we café-restaurant Dennenoord in Roggel waar op eigen kosten geluncht kan worden. Deze pauze zal ongeveer een uur duren. Zelf een lunch meenemen en picknicken kan natuurlijk ook. Gezien de duur van de tocht is het raadzaam om ook voor onderweg drinken en eventueel wat te eten mee te nemen. Een deugdelijke fiets (al dan niet elektrisch) is natuurlijk een must. Voor de veiligheid bevelen we het dragen van een veiligheidshesje aan. De gidsen zullen naast een EHBO-doos een banden-reparatiesetje en fietspomp meenemen. 
Deelname is geheel op eigen risico. Wil je meegaan met deze boeiende fietstocht meld je dan aan via e-mail: erik.nevels@ivnroermond.nl  Geef daarbij door of je wel/niet in het café-restaurant wil lunchen. Bij veel deelnemers zullen we de groep splitsen en proberen we ook om tafels voor de lunch te reserveren. 

Fietstocht langs beken in Midden-Limburg

Datum:22 juni 2024
Tijd:09:00 - 16:00
Locatie:Start/Eindplek ; Nieuwe Markt te Linne
Dit artikel delen:

Reacties (1)

Image

Ap en Ellen Woudstra

  • dinsdag 18 juni 2024

Hallo Erik,

Wij willen mee fietsen en lunchen ook mee,

Groetjes

Ap en Ellen

Reageer

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image