Inspiratiecirkel (3)

1 min leestijd
Image

Inspiratiecirkel (3)

We gaan in kring zitten en ieder om beurt krijgt de kans om iets te vertellen. Dat kan zijn over een boek, film, documentaire, prentenboek of een lezing. Het enige verzoek is dat het iets te maken heeft met de thema's bij De Groene Transformator. Daarna praten we nog even na. 

Als je meedoet kan je vertellen over iets wat je belangrijk vindt, aan een groep mensen die het fijn vinden om het te horen, ervan wil leren.

Het zorgt er ook voor dat je niet alle boeken enzo zelf hoeft te lezen of kijken. Met luisteren en vragen kan je toch de kern meekrijgen van wat de schrijvers en makers al hebben uitgezocht. De kern van hun werk over hoe de samenleving duurzamer kan, hoe we beter voor de aarde kunnen zorgen. 

Je kan vanaf 10 jaar meedoen, het hangt er een beetje vanaf hoe graag je stilzit, luistert en wil leren.

Kom je?

Wij Lieve (17), Lena (18), Joost en Ilse (53), zetten een kring klaar en maken een tweede als het druk is.

Inloop vanaf 16.15 uur.

Het is gratis en het is fijn als je je aanmeldt bij Ilse 06-82 65 53 38. Dat helpt voor de voorbereiding. 

Inspiratiecirkel

Datum:23 mei 2023
Tijd:16:45 - 18:15
Locatie:De Groene Transformator
Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image