Kom je helpen tijdens de buitenwerkdag?

1 min leestijd
Image

Kom je helpen tijdens de buitenwerkdag?

Op vrijdag 19 mei gaan we van 13-19 uur buiten aan de slag bij De Groene Transformator. Bij de Groene Zaal ligt aan de achterzijde een mooie vijver en is er een terras. Alleen de Braam heeft momenteel het terras over genomen. Daarom gaan we buiten aan de slag met het terras vrijmaken zodat groepen buiten kunnen zitten, een deel van de oever weer zichtbaar maken, zodat er ook een verbinding ontstaat met de oude vijver waar o.a. de alpenwatersalamander in woont. Ook gaan we met het hout dat er ligt een takkenril maken. Verder proberen we alles zoveel mogelijk in stand te houden, want het uitzicht is en blijft prachtig met zoveel groen om het gebouw heen.

Heb je zin om te komen helpen? We gaan aan de slag van 13-19 uur en voor degene die de volledige tijd meewerken, regelen we een frietje met een vegan snack. Natuurlijk kun je ook een gedeelte van de tijd komen helpen, want alle hulp is welkom.

Aanmelden is fijn, dan weten we ongeveer hoeveel handjes we kunnen verwachten. Dat kan via activiteiten@degroenetransformator.nl

Mocht je een van de volgende materialen beschikbaar hebben om die dag zelf te gebruiken, dan is dat fijn: handschoenen, zeis, bosmaaier, platte schop, snoeischaar, kruiwagen, emmer. Schrijf je bij de aanmelding wat je zelf kunt meenemen?

Hopelijk zien we elkaar op 19 mei!

Buitenwerkdag

Datum : 19 mei 2023
Tijd : 13:00 - 19:00
Locatie : De Groene Transformator, Bredeweg 10, Roermond
Dit artikel delen:

Reacties (1)

Image

Juul

  • Nvt || woensdag 4 oktober 2023

Ik kan handschoenen mee nemen en een snoeischaar. Wel blijf ik niet tot 19.00 uur ivm met sporten die avond.

Reageer

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image