Evenement Morgen op 28 oktober

2 min leestijd
Image

Evenement Morgen op 28 oktober

Evenement 'Morgen' voor verduurzaming van je huis op 28 oktober bij De Groene Transformator

Vol trots presenteren we het eerste evenement onder de naam ‘Morgen’. Verschillende experts van o.a. ventilatiesystemen, isolatiematerialen, energietips en onderwijs komen om op informele, laagdrempelige wijze vertellen over de kracht van duurzaamheid. We willen je graag enthousiast maken je eigen omgeving op een persoonlijke manier te verbeteren. Het kan zuiniger, gezonder, groener, zonder grote woorden en enorme rompslomp. Verduurzamen gaat van tips en kleine ingrepen tot het toekomstbestendig maken van een complete woning. ‘Morgen’ brengt deze verschillende partijen bijeen, laat je leren en inspireert je om ermee aan de slag te gaan. Op zaterdag 28 oktober is 'Morgen'; de start van een duurzamere toekomst.

Om een eerlijk en compleet beeld te schetsen over de mogelijkheden zijn de experts op diverse gebieden onderverdeeld in vier groepen ‘makers’.

Impactmakers
De daadwerkelijke bedrijven die mooie, duurzame oplossingen ontwikkeld hebben. Ze laten graag zien hoe jij impact kunt hebben op het wonen en bouwen van ‘Morgen’. Verwacht innoverende producten op de gebieden van warmte, koeling, ventilatie, isolatie, energieopwekking en verlichting.

Energiemakers
De energiecoaches geven tips over eenvoudige energiebesparingen tot aan het ontrafelen van de wirwar aan mogelijkheden om zo energiewensen vorm te geven.

Toekomstmakers
Om alles de komende jaren voor elkaar te krijgen zal het onderwijs een belangrijke rol spelen. Niet alleen op het gebied van voorlichting, maar vooral ook om genoeg professionals voor de toekomst klaar te stomen.

Beeldmakers
Voor kinderen en jongeren is er een speciale ruimte beschikbaar waar zij, met de kracht van fantasie, hun eigen droomhuis van de toekomst kunnen creëren.

Het evenement ‘Morgen’ is op zaterdag 28 oktober van 11:00 tot 16:00 in het gebouw van De Groene Transformator op Weerstand aan de Bredeweg 10, Roermond

Praktische Informatie

Wanneer: Zaterdag 28 oktober, 11:00 – 16:00 uur
Waar: De Groene Transformator, Weerstand, Bredeweg 10, Roermond
Entree: Gratis! Via de aanmeldknop geef je ons een idee hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Evenement Morgen

Datum:28 oktober 2023
Tijd:11:00 - 16:00
Locatie:De Groene Transformator, Bredeweg 10, Roermond
Aanmelden voor Evenement Morgen op 28 oktober

Prijs: Gratis

Dit artikel delen: