Neem een diepe teug lucht. Zit je er klaar voor?

1 min leestijd
Image

Neem een diepe teug lucht. Zit je er klaar voor?

Op 3 september verwelkomen we je bij de voorstelling Adem in Adem uit. Deze show, volledig georganiseerd en uitgevoerd door jongeren, staat in het teken van onze aarde. Want het gaat steeds slechter met de aarde. Het klimaat, de natuur en de biodiversiteit staan er niet al te best voor. In deze show proberen we dit door middel van kunst onder de aandacht te brengen. 

Ben jij erbij? De voorstelling vindt plaats in Roermond, bij de Groene Transformator. De show begint om 15:00 en zal ongeveer 60 minuten duren. De toegang is gratis, maar we vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt via onderstaande link.

Noteer 3 september in je agenda en vertel het vooral door aan vrienden, familie en alle anderen die geïnspireerd willen worden. Tot dan!

Adem in, Adem uit. 

Adem in, Adem uit wordt georganiseerd door de jongeren van Fridays For Future Roermond. Fridays For Future, in 2018 opgericht door Greta Thunberg, zet zich elke vrijdag in voor het behalen van klimaatrechtvaardigheid. Voor een wereld waarin iedereen recht heeft op een eerlijke en duurzame toekomst. Met wekelijkse stakingen, acties, kledingruilen en nu dus een voorstelling organiseren de Roermondse scholieren van alles voor de toekomst van hun en andere op deze aarde.

Adem in, Adem uit

Datum : 3 september 2023
Tijd : 15:00 - 16:00
Locatie : De Groene Transformator, Bredeweg 10, Roermond
Aanmelden voor Neem een diepe teug lucht. Zit je er klaar voor?

Prijs: Gratis

Dit artikel delen: