Opschoonactie Maas, Hansummerweerd, Asselt

1 min leestijd
Image

Opschoonactie Maas, Hansummerweerd, Asselt

Ieder jaar is er een grote 'Schone Maas' actie van Maastricht tot aan Rotterdam. Het is onvoorstelbaar hoeveel afval er op de oevers van de Maas is achtergebleven. Ook IVN Roermond e.o. levert dit jaar weer een bijdrage aan de actie. Op deze zaterdagochtend gaan we afval verzamelen op de sterk vervuilde oevers van de Maas in de Hansummerweerd, iets ten noorden van Asselt.

Een ieder is van harte uitgenodigd om mee te helpen het afval te verzamelen. Mocht je mee willen doen, gelieve je dan aan te melden via: rene.horsten@ivnroermond.nl, zodat wij voor de benodigde materialen kunnen zorgen.

De route:
Asselt in noordelijke richting langs de Maas verlatend bereikt men de picknick-/parkeerplaats (zie kaartje), waar we om 9:00uur bijeenkomen. Van hieruit vertrekken we via de Vissersweg ricting Maas en volgen de Maas in noordelijke richting tot het werkterrein (1,3 km vanaf picknickplaats).

Opschoonactie Maas, Hansummerweerd, Asselt

Datum : 1 april 2023
Tijd : 09:00 - 12:00
Locatie : startpunt picknick-/parkeerplaats hoek Vissersweg/Eind, Asselt/Swalmen
Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image