Training vrijwilligers bewustwordingscentrum. #tryout

1 min leestijd
Image

Training vrijwilligers bewustwordingscentrum. #tryout

Maandag 19 december om 14.00 tot 17.00 is de try out van de basistraining voor vrijwilligers van het bewustwordingscentrum. 
 
Wil je meedoen?
 In één van de ruimtes van De Groene Transformator komt er een bewustwordingscentrum. De popup-versie van dat onderdeel is al een half jaar geopend en zal vanaf januari 2x per week open gaan (daarover later meer). Daarnaast hebben we bezoekers en groepen die het verhaal willen horen, graag langskomen en in gesprek gaan.
 
Hoe mooi zou het zijn als we met een groep klaarstaan om dat mogelijk te maken. Die groep willen we een training aanbieden.
 
Na de training kan je het verhaal vertellen over hoe het centrum ontstond, hoe er samengewerkt wordt en kan je de thema’s in het centrum enthousiasmerend introduceren.
 
Daarnaast leer je de tafelgesprekken ondersteunen. Je leert uitnodigen tot dialoog, iets doen als de waardes van De Groene Transformator geschonden worden en het gesprek afronden als de openingstijd voorbij is.

De training wordt gegeven door Ilse Meelberghs, lid van kwartiermakers, achtergrond als trainer en heeft samen met Jacques het afgelopen halfjaar dit werk al een keer per week gedaan. 
 
De training is gratis. We hopen natuurlijk dat je je daarna wil inzetten als vrijwilliger van ons centrum. 

Als je mee wil doen of vragen hebt, mail dan naar activiteiten@degroenetransformator.nl. Bellen of appen kan ook 06-82 65 53 38.

De trainingen volgend jaar zijn: 10 maart, 23 juni, 15 september, 8 december 2023

Training vrijwilligers bewustwordingscentrum. #tryout

Datum : 19 december 2022
Tijd : 14:00 - 17:00
Locatie : Boterbloemdreef 2 Herkenbosch
Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image