VOL! Vegan Kookworkshop Barbecue

2 min leestijd
Image

VOL! Vegan Kookworkshop Barbecue

Deze editie is helemaal uitverkocht. Mocht je op de reservelijst willen staan, mail dan naar info@degroenetransformator.nl en we nemen contact met je op als er een plekje vrij blijkt te komen.

Wil je vaker plantaardig koken, maar weet je niet goed hoe? Dan willen wij jou graag inspireren op donderdagavond 13 juni van 17-21 uur. We gaan dan gezellig samen gerechten bereiden tijdens een plantaardige kookworkshop met het thema barbecue. Deze avond draait het allemaal om plantaardige power en smaakvolle verrassingen.

Wat gaan we doen?
De deelnemers van ons initiatief “Plant de Campagne” hebben heerlijke gerechten uitgezocht. We werken twee-aan-twee. Er is plek voor 20 mensen in de keuken, dus dat wil zeggen dat er uiteindelijk een buffet wordt klaargemaakt. We gaan samen lekker, gezond en plantaardig koken. Zoveel mogelijk ingrediënten zijn lokaal en biologisch. 

We ontvangen jullie graag om 17 uur bij Wings Niekée/Agora (Oranjelaan 300, Roermond). Na een korte introductie gaan we aan de slag. Rond 19 uur gaan we genieten van het buffet waarna we gezamenlijk de keuken weer opruimen en netjes achterlaten. Voor wie wil napraten kan dat tot 21 uur, dan sluiten we alles af.

We vragen voor deze kookworkshop een onkostenvergoeding van 20 euro. We willen echter geen mensen buitensluiten, voor wie 20 euro veel geld is. Wil je graag deelnemen, maar past het niet in je budget? Mail dan naar info@degroenetransformator.nl. Voor 1 à 2 deelnemers kunnen we de kosten wegstrepen.

Inschrijving geldt op basis van volgorde van aanmelding via de aanmeldlink.

We hopen van harte met een volle groep aan de slag te gaan!
Deze kookworkshop wordt mogelijk gemaakt door Plant de Campagne: Regina, Guido, Anouk, Anton, Leon, Jaqueline, Peggy.

VOL! Vegan Kookworkshop Barbecue

Datum:13 juni 2024
Tijd:17:00 - 21:00
Locatie:Wings Niekée/Agora (Oranjelaan 300, Roermond)
Dit artikel delen:

Reacties (2)

Image

Eva Laurens

  • dinsdag 18 juni 2024

Beste lezer, a.s. donderdag kom ik met mijn partner mee doen aan de vegan kookworkshop! We hebben er allebei heel veel zin in.
Een klein probleempje wel, mijn vriend heeft zin. Voet verstuikt en kan hier wel op staan met krukken maar kan dit niet uren volhouden. Is er een mogelijkheid om een hoge kruk of stoel bij de werkplaats neer te zetten dat hij af en toe kan zitten?

Alvast bedankt voor het meedenken.

Eva

Reageer
Image

Janneke Postulart

  • De Groene Transformator || dinsdag 18 juni 2024

Hoi Eva,

Dat kan geregeld worden, geen probleem!

Gr. Janneke

Reageer

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image