We hebben een nieuwe maat

2 min leestijd
Image

We hebben een nieuwe maat

Het verbouwteam was in het voorjaar tot de conclusie gekomen dat leemstuc op hout niet hecht, en dus was er een gipsplaat nodig om de gewenste muur met leemstuc te kunnen realiseren. Maar waar gaan we die vandaan halen?

Soms zijn vriendschappen snel gesloten. Floris liep in het voorjaar bij de Bouwmaat binnen, met in eerste instantie enigzins zijn ziel onder de arm. Een paar keer kreeg hij een nee te horen van een gewenste leverancier op de vraag of ze ons wilden helpen aan materiaal voor het duurzaamheidscentrum. Bij de Bouwmaat ging dat heel anders. Floris lichtte in een paar minuten toe waar we mee bezig zijn en vroeg of ze ons daarin konden helpen in de vorm van gipsplaten. Zonder twijfel was het antwoord al heel snel ‘ja!’ 

Hoe het vervolg was weten jullie. We konden in mei niet starten met verbouwen en dus ging ook deze deal even in de ijskast. Toen we onlangs vroegen of ze toch nog een maat willen zijn van De Groene Transformator was het antwoord ja! Bouwmaat kwam vanmiddag bij ons een kijkje nemen uit interesse waar we mee bezig zijn en wij gingen richting Bouwmaat om 25 gipsplaten op te halen. Daarmee kunnen onze klussers weer goed aan de slag voor de volgende stap in de verbouwing. 

Diezelfde klussers hebben wederom veel werk verzet. Er is weer een wand geïsoleerd en de plafondplaten in de gang zitten er weer terug in. We zijn trots op al het werk dat dinsdag weer is verzet door de klussers Joop, Hans, Fiel en Rens.

Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image