Burgemeester Hoogtanders op bezoek

1 min leestijd
Image

Burgemeester Hoogtanders op bezoek

Vrijdag 26 januari ontvingen we burgemeester Yolanda Hoogtanders en hebben we bijgepraat over de activiteiten en doelstellingen van De Groene Transformator. Haar openheid en het gevoerde gesprek hebben we als heel prettig ervaren.

Burgemeester Hoogtanders: "Een bezoek aan De Groene Transformator bij Weerstand is voor iedere inwoner een aanrader. Bij dit duurzaamheidscentrum kun je terecht voor inzicht in en tips over hoe jij bijvoorbeeld jouw huis duurzamer kunt maken en euro’s aan energiekosten kunt besparen. De vriendelijke en gastvrije medewerkers en vrijwilligers van De Groene Transformator helpen je graag, dat heb ik vrijdag zelf mogen ervaren. Dank voor de rondleiding en tips!"

Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image