Gemeente Roerdalen organiseert 4e bewonersavond duurzaamheid: ben jij er ook bij?

2 min leestijd
Image

Gemeente Roerdalen organiseert 4e bewonersavond duurzaamheid: ben jij er ook bij?

De afgelopen maanden hebben inwoners en raadsleden van de Gemeente Roerdalen tijdens een aantal bewonersavonden gewerkt aan een duurzamer Roerdalen. We bedachten duurzame ideeën, bouwden aan een strategie voor duurzaamheid en wisselden ervaringen uit. Volgende maand organiseren we in samenwerking met Gemeente Roerdalen de volgende bewonersavond. Je bent van harte welkom!

Wanneer: dinsdag 16 januari

Locatie: Gasterij Aerwinkel, Aerwinkelallee 1, Posterholt

Tijd: vanaf 18.30 uur inloop met maaltijd. Om 19.00 uur start het inhoudelijk programma. Om 21.00 uur sluiten we de avond af.

Wat gaan we doen?
Inloop
Welkom: doel van de avond en vervolgstappen in 2024
Aan de slag: een aantal inwoners is al aan de slag met een duurzaam idee. Wat zijn hun ervaringen? Op welke manier kunnen we nieuwe initiatieven verder brengen? Hoe kunnen we daarin samen werken? Laurens Bijl van de gemeente neemt ons mee in de Roerdalense aanpak.
Wat vinden onze inwoners? In december hebben we een onderzoek over duurzaamheid uitgevoerd onder ons Inwonerspanel. Sven Maas van de gemeente gaat in op de belangrijkste resultaten.
Strategie tot 2050: op welke duurzaamheidsonderwerpen focussen we de komen jaren? Welke doelen stellen we onszelf en hoe kunnen we die bereiken? De deelnemers aan het expert-panel delen hun inzichten.
Afsluiting

Meld je snel aan
Woon je in Roerdalen en lijkt het je leuk om aan te sluiten? Dan ben je van harte welkom. Meld je uiterlijk 8 januari aan via samenduurzaam@roerdalen.nl. Of bel met Sven Maas via 0475-538888. Geef a.u.b. ook aan of je mee-eet. Tot ziens op 16 januari!

Gemeente Roerdalen organiseert 4e bewonersavond duurzaamheid: ben jij er ook bij?

Datum : 16 januari 2024
Tijd : 18:30 - 21:00
Locatie : Gasterij Aerwinkel, Aerwinkelallee 1, Posterholt
Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image