Home Wizard: Slimme Energieoplossingen voor een Duurzaam Thuis

1 min leestijd
Image

Home Wizard: Slimme Energieoplossingen voor een Duurzaam Thuis

Bij De Groene Transformator zijn we altijd blij met manieren om onze levensstijl duurzamer te maken. Daarom zijn we super blij met de 'WiFi kWh meters' en het 'Energy Display' die Home Wizard beschikbaar heeft gesteld. Kees en Leon hebben vandaag de meters geïnstalleerd, waardoor ons stroomverbruik nu zichtbaar is op het display in het Inspiratiehuis. Bezoekers kunnen nu live zien hoe ze hun energieverbruik (en teruglevering) kunnen monitoren en optimaliseren voor een duurzamer leven.

Thuis kun je hetzelfde bereiken met de P1 meter van Home Wizard. Dit kleine, maar zeer handige apparaatje klik je eenvoudig in je slimme meter in de meterkast. Voor slechts €29,95 heb je een betaalbare oplossing om inzicht te krijgen in je stroom- en gasverbruik. Dit helpt niet alleen bij het bewust omgaan met energie, maar ook bij het besparen op de energierekening.

Ben je niet zo handig met je mobiele telefoon of wil je gewoon live inzicht, dan is er ook nog het Energy Display. Dit display is volledig instelbaar, zodat je precies kunt zien wat voor jou belangrijk is, zoals verbruik, kosten en teruglevering.

Zelf zien hoe het werkt? Kom eens een kijkje nemen in ons Inspiratiehuis. En bezoek ook de website van Home Wizard, waar je meer interessante producten vindt om te verduurzamen, zoals de WiFi watermeter of het Energy+ abonnement (€11 per jaar) dat extra functies biedt, zoals het bijhouden van stand-by verbruik, koppeling met je zonnepanelen en meldingen bij problemen.

Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image