Woon je in Roerdalen? Praat 26 september mee over een duurzaam Roerdalen.

2 min leestijd
Image

Woon je in Roerdalen? Praat 26 september mee over een duurzaam Roerdalen.

Zin om samen met ons na te denken over een groenere en duurzame toekomst in Roerdalen? Op 26 september organiseert de Gemeente Roerdalen een gezellige en inspirerende bijeenkomst over duurzaamheid. Ben je inwoner in Roerdalen? Dan hopen we dat jij erbij bent, want we horen graag van jou hoe een toekomstig en duurzaam Roerdalen eruit kan zien. We moedigen de interactie zeer aan. De Groene Transformator sluit ook aan tijdens deze sessies.

Waar?
Oetsjpanning De Meuleberg, Waterschei 71, Melick

Programma voor de avond:

18:30 - Een warm welkom met een lekker kopje soep en een broodje.
19:00 - Sven Maas opent de avond en deelt het doel van onze bijeenkomst.
19:05 - Presentatie van Bas van den Akker, Gemeente Venlo. Hij laat zien dat grote keuzes over energie én projecten van inwoners hand in hand kunnen gaan.
19:35 - Sven legt de interactieve werksessies uit.
19:45 - Tijd om in drie groepjes te duiken en jouw ideeën te delen.
20:45 - Terugkoppeling en samen de highlights delen.
21:00 - Afsluiting.

Werksessies - laat je stem horen! Voorkennis is niet nodig, iedere inwoner is welkom. Kies een thema dat jou aanspreekt en denk actief mee:

1. Strategie - hoeveel energie hebben we nodig in de toekomst en hoe zorgen we daarvoor?
2. In en om het huis - hoe maken we de woningen in Roerdalen energieneutraal?
3. De planeet - met welke andere duurzaamheidsthema’s willen we nog meer aan de slag?

Ben je erbij? Laat het de Gemeente Roerdalen even weten voor 21 september ivm de catering. Stuur een mailtje naar SamenDuurzaam@Roerdalen.nl en laat ons weten of je gezellig mee-eet (en of je speciale dieetwensen hebt).

Zien we je op de 26e? Wij kunnen niet wachten!

(Op de foto zie je de voorbereidingen bij De Groene Transformator begin september voor deze bijeenkomst, samen met Annemiek en Sven van Gemeente Roerdalen en Ilse en Janneke vanuit De Groene Transformator. Peggy was hier ook bij aanwezig en maakte de foto. Op deze manier ondersteunen we de Gemeente Roerdalen en delen wij onze kennis voor het organiseren van bijeenkomsten.)

Denk mee over een duurzamer Roerdalen

Datum:26 september 2023
Tijd:18:30 - 21:00
Locatie:Oetsjpanning De Meuleberg in Melick
Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image