Gedicht De Groene Transformator - Lena Claessen

1 min leestijd
Image

Gedicht De Groene Transformator - Lena Claessen

Lena Claessen, scholier, blogger, winnares kunstbende 2023 en milieuactivist heeft zich al meerdere keren ingezet voor ons duurzaamheidscentrum. Vorig jaar creëerde ze bij de  Groene Transformator een plek waar mensen hun duurzame tips en dilemma's kunnen achterlaten.

Begin dit jaar heeft Lena een prachtig, ontroerend gedicht "De Groene Transformator" geschreven. Het gedicht heeft een mooie plek gekregen bij de entree en Lena droeg het voor tijdens de feestelijke opening.

Lena vertelt: "Soms voelt de weg naar een duurzame en eerlijke wereld uitzichtloos. Het is dan fantastisch om te weten dat er (in je eigen stad!) een plek is waar een groep bevlogen en ontzettend lieve mensen deze zorgen omzet naar inspiratie en advies.In dit Roermondse duurzaamheidscentrum kun je terecht voor tips die je op weg helpen naar een duurzamer leven. Denk hierbij aan thema's als wonen, biodiversiteit en voeding".

Ongelooflijk trots zijn wij dat we ook de jongeren hun talent inzetten om een bijdrage te leveren!

Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image