Uitnodiging inspiratieavond - Duurzaam Roermond

1 min leestijd
Image

Uitnodiging inspiratieavond - Duurzaam Roermond

Gaat duurzaamheid jou aan het hart? Ben je al bezig met duurzame plannen of acties? Dan gaan de gemeente Roermond en De Groene Transformator graag met jou in gesprek tijdens de duurzame inspiratieavond op 3 juli. 

Tijdens deze avond ontmoet je gelijkgestemden en hoor je inspirende voorbeelden op het gebied van duurzaamheid. Ook laten we zien wat de gemeente Roermond al doet. Samen bespreken we wat er in Roermond en omstreken al plaatsvindt en hoe we de volgende stappen met elkaar kunnen zetten.

Deze avond is de start van een brede participatieaanpak om in samenspraak met inwoners, bedrijven en instellingen uit de gemeente Roermond te komen tot een nieuw 'Uitvoeringsplan duurzaamheid 2025-2028'.

Gemeente Roermond organiseert gedurende de zomer en het najaar verschillende momenten waarin het gesprek gevoerd wordt over de duurzame stappen die we de komende jaren met elkaar kunnen maken.

Dus deel je duurzame plannen met ons en meld je aan voor deze avond via deze link.

De avond begint om 18.00 uur in La Fabrique met een hapje eten. Wethouder Duurzaamheid Jos van Rey trapt samen met Janneke Postulart van De Groene Transformator af. Daarna gaan we in verschillende rondes en rondom diverse onderwerpen met elkaar in gesprek. 

Tot ziens op 3 juli!

Uitnodiging inspiratieavond - Duurzaam Roermond

Datum: 3 juli 2024
Tijd:18:00 - 21:00
Locatie:La Fabrique, De Groene Transformator
Dit artikel delen:

Reacties (3)

Image

Anne Cox

  • Stichting Donderse Moestuin || zaterdag 20 juli 2024

Ik kom zeker ook op eigen titel.

Reageer
Image

Ernest Oosterwaal

  • Partij voor de Dieren || zaterdag 20 juli 2024

Werkgroep PvdD Roermond

Reageer
Image

Hicham Mabtoul

  • Connect Techniek || zaterdag 20 juli 2024

Wij zullen ook aanwezig zijn!

Reageer

Reageer

DONEER EN DOE MEER

Verbind je met het Duurzaamheidscentrum

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan De Groene Transformator? Dan kan op vele verschillende manieren. Denk aan het leveren van spullen, kennis overdracht, mankracht, het verzorgen van lezingen of excursies, en ja uiteraard ook geld doneren behoort tot de mogelijkheden. De Groene Transformator is onderdeel van Stichting RoerOm en deze stichting heeft een ANBI status. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Image